Over Ons

Waarom deze website?

Christelijke websites… zijn er daar niet al genoeg van? Wat voegen jullie toe als ikbenchristen.nl? Terechte vragen die wij regelmatig gesteld kregen bij het oprichten van de website en die in veel deelvragen kunnen opgedeeld worden. Maar in de kern is het eigenlijk heel simpel:

 Vanuit de inspiratie, vreugde en talenten die we hebben gekregen van God hopen wij met de leiding van de Heilige Geest en de Bijbel deze website te kunnen en mogen onderhouden. Zodat wij met de artikelen en video’s die we plaatsen christenen kunnen verbinden, bemoedigen en inspireren om God steeds meer centraal te leren zetten in het leven.

Waarom christenen?

Als christen zie je het liefste vandaag al de wereld zonder ellende. Je hoopt dat onze missie snel voltooid mag worden, het evangelie bij iedereen bekend mag zijn en dat we met z’n allen bij Hem mogen gaan wonen. Maar soms lijkt dat ver weg en lijkt het christen zijn te verzanden in interkerkelijke discussies en interne conflicten… of in simpelweg de luxe die we hier hebben in Nederland. Om als christen het verlossende verhaal van Jezus, die voor onze zonden aan het kruis is gestorven en de dood heeft overwonnen, bekend te mogen maken hebben wij een gezond geloof nodig.

Wij hopen met deze website medechristenen te mogen bemoedigen om zo niet met hun teleurstellingen te blijven zitten, maar om te blijven groeien in geloof en gericht te blijven op God. Wij hopen de kern te pakken te krijgen in geloof, zodat elke christen zich thuis mag voelen op de website.

Dat zien wij als onze bediening momenteel. We weten niet voor hoelang en blijven openstaan voor terechtwijzingen en aanscherpingen.  Wij zijn ons bewust van de kans op buiknavelstaren (christenen die met christenen bezig zijn) en zullen altijd scherp blijven in de motivatie om voor de medemens te zorgen en het evangelie bekend te maken, zowel als schrijvers als in onze aansporingen in de artikelen.

Wat kunnen we verwachten van de website?

 De website is erg jong en nog vol in ontwikkeling. We zijn hard op zoek naar schrijvers en zullen, als God het wil, uitbreiden in onderwerpen en zo een mooie database over een verscheidenheid aan geloofsonderwerpen te kunnen opbouwen. Voor nu zal de website elke week twee updates krijgen in de vorm van artikelen en zullen de schrijvers openstaan voor feedback op hun artikelen en daar ook de tijd voor nemen om de feedback te verwerken en toe te passen.

Ik heb nog meer vragen

Vragen mag altijd! Via het contactformulier kun je ons een e-mail sturen met daarin je vraag. Deze nemen wij serieus en proberen we altijd te beantwoorden. Aan de hand van veelgestelde vragen zal in de toekomst ook een Frequently Asked Questions lijst worden opgesteld, welke we op de website plaatsen.