Tata! Niet meer het houten kruis geplukt van het internet, maar een custom-made logodesign zal symbool staan voor deze website. Een website die zelf ook een complete verbouwing heeft ondergaan. Een complete redesign waarmee we willen zeggen dat Ik ben Christen klaar is voor een nieuwe start!

Misschien ken je het wel. Je hebt een idee waar je erg enthousiast over bent. Zo snel mogelijk wil je ermee aan de slag en voordat je het weet ren je jezelf voorbij. Eind 2014 begonnen wij met een pilotperiode voor ikbenchristen.nl (toen nog .com), maar het werd snel duidelijk dat het nog niet de juiste tijd was om een dergelijk initiatief te kunnen onderhouden. Twee jaar verder zijn we gegroeid in geloof, visie & vooral ontspannenheid om dit initiatief voort te gaan zetten. Weg zijn de ideeën voor contentcalenders, meerdere tweets per dag & allerlei plannen voor marketing tricks om traffic te genereren. Welkom is de ontspannenheid om de tijd te nemen voor dat wat gedeeld mag worden met als beoogd minimum van 1 artikel per week (sorry contentjunkies, this is a slow blog).

What’s new?

Ik ben Christen LOGO

Het vernieuwde logo

Wij hebben gekozen voor een kleurrijk en fris logo met een centraal punt: het kruis. En vrij groot daarnaast de titel en tegelijkertijd het statement: Ik ben Christen. Wij zijn trots onszelf christen te kunnen noemen, om Jezus te mogen volgen en willen dat niet onder stoelen en banken schuiven. En we hopen dat deze website net zo veelkleurig mag worden als het logo!

Op de website is er veel veranderd. Zo is alles leesbaarder geworden, zowel op mobiel als op je computer. Verder zijn de kleuren veranderd, is de website sneller geworden en hebben we geprobeerd om een overzichtelijkere homepage te maken die nog steeds veel informatie bevat. De website is een doorlopend proces en we doen ons best om de artikelen zo snel, duidelijk en mooi mogelijk bij jou op het scherm te krijgen. Heb jij feedback of ideeën? Voel je vrij die te delen!

En nu?

Je kunt ons volgen op Twitter en Facebook, waar we nieuwe posts van ons plaatsen en inspirerende posts van andere websites. Naast artikelen en nieuws zullen wij de komende tijd onze visie & missie updaten en plannen uitwerken om op basis van jullie feedback om de website te blijven verbeteren. En hopelijk nieuwe (gast)schrijvers te mogen verwelkomen!

Wij hebben er zin in.

Redactie

''Redactie'' is de verzamelnaam voor de Ik ben Christen schrijvers. Helaas zitten we niet in één grote ruimte met constante telefoontjes en wereldklokken. We Skypen wel eens.
Meer weten over Ik ben Christen? Check ''Over ons!''
Redactie

Latest posts by Redactie (see all)

Post a comment